Verrassingsmenu “Avond van de Chef”

3 gangen

4 gangen

5 gangen

Inclusief wijnarrangement? Vraag naar passende mogelijkheden.

Heeft u andere wensen, een allergie, dieet of intolerantie? Daar houden wij rekening mee als u dit kenbaar maakt.

Eet smakelijk!

Voorgerechten 

Geserveerd met stokbrood

  • Carpaccio

    rund van Amelander Blonde Aquitaine uit Ballum, ingelegd in basilicum geserveerd met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en huisgemaakte pesto.

  • Vis palet

met gerookte zalm en gerookte meerval en garnalen, met limoenmayonaise.

  • Gebakken geitenkaas

    met walnoten en honing.

Soepen

Geserveerd met stokbrood

  • Tomatensoep

    vegan

  • Mosterdsoep

    volgens eigen recept met uitgebakken spekjes en fijngesneden
    preiringen.

  • Pompoensoep

    met creme fraiche en munt.

Verrassingsmenu “Avond van de Chef”

3 gangen 

4 gangen 

5 gangen 

Inclusief wijnarrangement? Vraag naar passende mogelijkheden.

Hoofdgerechten

Geserveerd met aardappelen, groente, huisgemaakte rabarber, friet, salade en mayonaise

Vlees 

  • Rose gebakken eendenborst

    met een friszoete saus van cranberry.

  • Tournedos

    van Fries weiderund, geserveerd met beurre rouge.

  • Hertenrack

    met portsaus

Vis 

  • Zalm5

    met tuinkruiden roomsaus.

  • Meerval

    ingerold met gerookte zalm en met een kreeftensaus.

  • Heilbotfilet uit de oven

    met een beurre blanc.

Vegetarisch  

  • Pumpkin Pie

    taartje van pompoen, macadamianoten en balsamico-edict.

  • Spinazie Pie

taartje met spinazie, brie, pijnboompitten en knoflook.

  • Duet van banaan en witlof

    gegratineerd met geitenkaas en afgemaakt met frambozensaus.

Dessert

  • Huisgemaakte tiramisu

  • Crème brûlée

  • Chocolade Moelleux / Lava Cake

  • Souffle van pistache

  • Schaaltje luxe bonbons

    met koffie of thee

IJskaart 

  • 3 bollen vanille roomijs en slagroom met:

  • Advocaat

  • Cranberry

  • Dame Blanche