Menukaart 2019-11-14T09:01:40+00:00

Verrassingsmenu “Avond van de Chef”

3 gangen 38,50

4 gangen 44,50

5 gangen 55,50

Inclusief wijnarrangement? Vraag naar passende mogelijkheden.

Heeft u andere wensen, een allergie, dieet of intolerantie? Daar houden wij rekening mee als u dit kenbaar maakt.

Eet smakelijk!

voorgerechten

Voorgerechten koud

13,95 | Geserveerd met stokbrood

  • Carpaccio

    rund van Amelander Blonde Aquitaine uit Ballum, ingelegd in basilicum geserveerd met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en huisgemaakte pesto.

  • Zalm en Garnalen

met een limoen mayonaise.

  • Salade met dadels en gebrande brie

    met huisgemaakte honing/mosterdsaus.

Warme voorgerechten 

13,95 | Geserveerd met stokbrood

  • Gekonfijte eend

    op een saus van vlierbes.

  • In kruidenboter gebakken mosselen

    met paprika, ui en courgette.

  • Gebakken geitenkaas

    met walnoten, en gekarameliseerde appel

Soepen

6,95  |  Geserveerd met stokbrood

  • Tomatensoep

    met verse groenten gebonden tomatensoep.

  • Mosterdsoep

    volgens eigen recept met uitgebakken spekjes en fijngesneden
    preiringen.

  • Pompoensoep

    met gember creme fraiche

Broodplankje

7,95

Verrassingsmenu “Avond van de Chef”

3 gangen 38,50

4 gangen 44,50

5 gangen 55,50

Inclusief wijnarrangement? Vraag naar passende mogelijkheden.

Hoofdgerechten

Geserveerd met aardappelen, groente, huisgemaakte rabarber, friet, salade en mayonaise

Vlees 

  • Rose gebakken eendenborst 26,95

    met een friszoete saus van cranberry.

  • Tournedos 28,95

    van Fries weiderund, geserveerd met bearnaise.

  • Hertenrack kotelet28,95

    samen met een saus van rode port en pure chocolade.

Vis 

  • Huisgerookte zalmsteak27,95

    met wasabi mayonaise.

  • Zeewolf filet27,95

    met gepofte cherrytomaten en zeekraal.

  • Heilbot uit de oven27,95

    met een witte wijnsaus van waterkers

Vegetarisch  

  • Paddenstoelen Bourgignon25,95

    stoofpotje met verschillende paddenstoelen van het seizon.

  • Duet van banaan en witlof25,95

    gegratineerd met geitenkaas en afgemaakt met frambozensaus.

Dessert

7,95

  • Huisgemaakte tiramisu

  • Crème brûlée

  • Chocolade Moelleux met frambozensaus

  • Caramel Parfait

  • Whisky proeverij met chocolade, druiven en kaas (12,95)

  • Schaaltje luxe bonbons

    met koffie of thee

IJskaart 

  • 3 bollen vanille roomijs en slagroom met:

  • Advocaat

  • Cranberry

  • Dame Blanche