Verrassingsmenu “Avond van de Chef”

3 gangen 38,50

4 gangen 44,50

5 gangen 55,50

Inclusief wijnarrangement? Vraag naar passende mogelijkheden.

Heeft u andere wensen, een allergie, dieet of intolerantie? Daar houden wij rekening mee als u dit kenbaar maakt.

Eet smakelijk!

voorgerechten

Voorgerechten koud

14,95 | Geserveerd met stokbrood

  • Carpaccio

    rund van Amelander Blonde Aquitaine uit Ballum, ingelegd in basilicum geserveerd met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en huisgemaakte pesto.

  • Vissalade

met gerookte zalm en gerookte meerval, rode ui, komkommer en huisgemaakte honing/mosterdsaus.

  • Salade met groene asperges

    met cottage cheese, rode ui, zongedroogde tomaten en balsamico dressing.

Warme voorgerechten 

14,95 | Geserveerd met stokbrood

  • Kwartel

    met een saus van witte druiven en dragon.

  • In kruidenboter gebakken mosselen

    met paprika, ui en courgette.

  • Gebakken geitenkaas

    met walnoten en in honing gekarameliseerde appel.

Soepen

7,-|  Geserveerd met stokbrood

  • Groenten soep

    met verse groenten en balletjes (ook vega mogelijk).

  • Mosterdsoep

    volgens eigen recept met uitgebakken spekjes en fijngesneden
    preiringen.

  • Crème soep

    van groene asperge en garnituur van gerookte kip (ook vega mogelijk).

Broodplankje

7,95

Verrassingsmenu “Avond van de Chef”

3 gangen 38,50

4 gangen 44,50

5 gangen 55,50

Inclusief wijnarrangement? Vraag naar passende mogelijkheden.

Hoofdgerechten

Geserveerd met aardappelen, groente, huisgemaakte rabarber, friet, salade en mayonaise

Vlees 

  • Rose gebakken eendenborst 26,95

    met een friszoete saus van cranberry.

  • Tournedos 28,95

    van Fries weiderund, geserveerd met beurre rouge.

  • Varkenshaas25,95

    met champignon/roomsaus

Vis 

  • Tonijn Yellowfin28,95

    met een klassieke gremolata (olijfolie-citroen-peterselie-knoflook)

  • Kabeljauw 200 gram26,95

    met roomsaus van Groninger mosterd.

  • Heilbotfilet uit de oven26,95

    met een beurre blanc.

Vegetarisch  

  • Pumpkin Pie24,95

    taartje van pompoen, macadamianoten en balsamico-edict.

  • Duet van banaan en witlof24,95

    gegratineerd met geitenkaas en afgemaakt met frambozensaus.

Dessert

7,95

  • Huisgemaakte tiramisu

  • Crème brûlée

  • Chocolade Moelleux met frambozensaus

  • Frisse opgeslagen yoghurt met huisgemaakte vruchtensaus

  • Schaaltje luxe bonbons

    met koffie of thee

IJskaart 

  • 3 bollen vanille roomijs en slagroom met:

  • Advocaat

  • Cranberry

  • Dame Blanche